29. října 2016

Nadměrná konzumace cukru

Nadměrná konzumace cukru



cukrovky II. typu
 
Test třinácti Fant: někde je plná šťávy, jinde cukru, bublin nebo chemie
 
Test kolových limonád: pravá chuť cukru? Ne, koly jsou přeslazené sirupem


Výzkumy ukazují, co se děje s mozkem po konzumaci cukru. Budete v šoku!



JAK UDRŽET CUKROVKU II. TYPU NA UZDĚ? HLAVNĚ SEBEKÁZNÍ!



Co se stane s vaším tělem, když budete jíst moc cukru   




Diabetes mellitus - wiki

Na vznik diabetu 2. typu má vliv i jídelníček. Se zvýšeným rizikem vzniku nemoci je rovněž spojována nadměrná konzumace cukrem slazených nápojů.[12][13] Důležitý je i typ tuků obsažených v jídelníčku, neboť saturované tuky a transmastné kyseliny riziko zvyšují a polynenasycené a mononenasycené tuky riziko snižují


Cukr škodí mozku. Zhoršuje paměť a přispívá k depresím

Zvýšený příjem rafinovaného cukru způsobuje podrážděnost, bolest hlavy, výkyvy nálad. Má vliv na kvalitu spánku. Nehledě na to, že přibíráte na hmotnosti.




The Hunt for the Perfect Sugar        







Proč máme chuť na sladké?
Chuť na sladké je přirozená. Naši předkové dle sladké chuti rozpoznali potraviny, které jim rychle dodaly energii k lovu, práci, pohybu a překonání zimy. Pokud tělo všechen přijatý cukr nespotřebovalo, okamžitě si začalo vytvářet zásoby energie na horší časy - v podobě tuku.





Sacharóza
Sacharóza se v kyselém prostředí hydrolyzuje na glukózu a fruktózu
Fruktóza má ve vyšších množstvích negativní vliv na krevní lipidy
Glukózo-fruktózové sirupy
Kyselina fosforečná
Kyselina fosforečná způsobuje demineralizaci tvrdých zubních tkání. Sklovina časem ztrácí svoji kvalitu ...



------------
Kulečníkový profesionál se přiznal k závislosti na počítačových hrách



Žádné komentáře: