Čech a anglické potraviny
Čech, Moravan, Slezan, Slovák a tvaroh
Mnoho Čechů, Moravanů, Slezanů, Slováků se v Anglii potýká s některými potravinami
Obvykle, málo kdo v britském obchodě najde tvaroh
Jak takový Anglický tvaroh tedy vypadá
Možná takto:
BBC - Cottage cheese recipes
lidl - Mixed Leaf Salad with Raspberries and Cottage Cheese Quenelles
aldi - Natural/Pineapple/Onion & Chive Cottage Cheese
Cottage
je tvarohový sýr mírné příchuti. Je vysušený, ale ne stlačený, takže v něm zůstává stopa syrovátky.
V průběhu zpracování je sýr obvykle omýván kvůli odstranění kyselosti, což mu dává nasládlou chuť tvarohového sýru.
Zdroj: Wikipedie
Quark
is a type of fresh dairy product made by warming soured milk to 20° - 27 °C until the desired degree of curdling is met, and then straining it.[1] It can be classified as fresh acid-set cheese,[2] though in some countries it is traditionally considered a distinct fermented milk product.
wiki
Cottage cheese
The first known use of the term "cottage cheese" dates back to 1831[1] and is believed to have originated because the simple cheese was usually made in cottages from any milk left over after making butter.
wiki
Tesco UK nabízí polský tvaroh? který by mohl být podobný českému tvarohu.
Ve velkých anglických městech bývají také celé obchody polských potravin a potraviny z jiných zemí nakoupíte také třeba v pákistánských prodejnách.
Lowicz Half Fat Twarog 250G - Polotučný tvaroh?
Mlekpol Mazurski Smak Curd Cheese 450G ochucený? tvaroh/sýr
CREAM CHEESE
How to Make Cream Cheese
cream cheese for cheesecake - www.thekitchn.com
Cheeses by country
American cheeses
plain cheesecake recipe
Where to buy GOOD Cottage Cheese in London
The Cheese Emporium Low Fat Cottage Cheese with Pineapple (300g)
Doporučuji vyzkoušet: Lemon Curd
Plain Cheesecake
Original Plain Cheesecake
Carnegie Deli Plain Cheesecake
CREAM CHEESE - USA
POTRAVINY Z ANGLIE
Základní slovní zásoba - jídlo a pití
TRADIČNÍ ANGLICKÉ JÍDLO
Money Saving Expert
''London's favourite shopping streets''
Zoopla.co.uk
AbeBooks.co.uk
Žádné komentáře:
Okomentovat