11. ledna 2017

Izrael Palestina - Skutečné ilegální osady

Izrael Palestina - Skutečné ilegální osady





https://cs.gatestoneinstitute.org/9903/ilegalni-osady-izrael


  • Zatímco výstavba v židovských osadách na Západním břehu Jordánu a v jeruzalémských čtvrtích je již dlouho prováděna podle zákona a v souladu s platnými povoleními vydanými příslušnými orgány, palestinská výstavba je nezákonná v každém ohledu.
  • Palestinským cílem je vytvořit v zemi nezvratný stav. Naprosto obludné rozměry tohoto projektu vyvolávají otázku: Kdo tuto masivní výstavbu měst uvnitř měst financoval? A proč? Existuje dobrý důvod se domnívat, že za palestinskou iniciativou stojí OOP (Organizace za osvobození Palestiny), někteří Arabové a muslimové, a zejména Evropská unie.
  • Židovská výspa Amona, domov pro 42 rodin, je v současné době v Izraeli i na mezinárodní scéně předmětem vášnivé diskuse. Zdá se, že osady jsou "hlavní překážkou míru" pouze tehdy, pokud jsou postaveny židy.
  • Evropská unie a některé islámské vlády a organizace financují výstavbu ilegálních palestinských osad, a zároveň požadují, aby Izrael zastavil výstavbu nových domovů pro židovské rodiny v různých čtvrtích Jeruzaléma a ve stávajících osadách na Západním břehu Jordánu.
  • Pokrytectví a otevřená zášť EU a zbytku mezinárodního společenství v otázce izraelských osad jsou nepřehlédnutelné. Přesto jsme také svědky pokrytectví mnoha novinářů ze západních mainstreamových médií, kteří vidí na vlastní oči palestinské osady rostoucí všude kolem Jeruzaléma, ale rozhodnou se referovat jen o židovské výstavbě.

https://cs.gatestoneinstitute.org/10221/reagovat-extremisticky-islam






Ihre ChrAfD-Bundestagskandidaten
www.chrafd.de

Bundesvereinigung "Christen in der AfD"







https://cs.gatestoneinstitute.org/9546/nemci-opousteji-nemecko

  • Více než 1,5 milionu Němců, mnoho z nich vysokoškolky vzdělaných, opustilo během uplynulého desetiletí Německo. — Die Welt.
  • Německo čelí úderu trestné činnosti migrantů, včetně epidemie znásilnění a sexuálních útoků. Masová migrace také zrychluje islamizaci Německa. Zdá se, že mnoho Němců ztrácí naději na budoucí směřování své země.
  • "My, uprchlíci... s vámi nechceme žít ve stejné zemi. Můžete a myslím, že byste měli, opustit Německo. A prosím vezměte s sebou Sasko a Alternativu pro Německo (AfD).... Proč nejdete do jiné země? Máme vás dost!" — Aras Bacho 18-ti letý syrský migrant, pro Der Freitag, říjen 2016.
  • Realitní agent ve městě, které je nedaleko jezera Balaton, oblíbené turistické destinace v západním Maďarsku řekl, že 80% Němců, kteří se tam přemístili uvádějí jako hlavní důvod opuštění Německa migrační krizi.
  • "Jsem přesvědčen, že imigrace produkuje do německé společnosti významné a nevratné změny. Zlobím, že se tak děje bez přímého souhlasu německých občanů. ... Myslím si, že je ostuda, že se Židé v Německu musí znovu bát, že jsou Židé. " — Německý občan, který emigroval z Německa, v "Otevřeném dopise německé vládě."
  • "Můj manžel někdy říká, že má pocit, že jsme nyní největší menšina bez lobby. Pro každou skupinu existuje instituce, místo, veřejný zájem, ale pro nás, heterosexuální manželský pár se dvěma dětmi, kteří nejsou nezaměstnaní ani postižení ani islámští, o lidi jako jsme my, tu již není žádný zájem." — "Anna", v dopise starostovi Mnichova o jejím rozhodnutí přestěhovat svou rodinu ven z města, protože kvůli migrantům tam už pro ni nebylo možné žít.












Israel


Žádné komentáře: