11. ledna 2018

Ladislav Větvička, Nejsem autorem, ale souhlasím!

Ladislav Větvička, Nejsem autorem, ale plně souhlasím: 


rozhodně zajímavý pohled.
nemohu tedy jinak než sdílet na blogu :-)

Ladislav Větvička: Nejsem autorem, ale plně souhlasím:

Za Rakouska-Uherska byli Češi synonymem „tvrdých selských palic“, co nedovedou pochopit velikost Habsburského domu. Za okupace chtěli sudetští Němci dláždit náměstí českými hlavami, které nechtěli pochopit velikost vůdce. V padesátých letech se vedl boj proti tvrdým intelektuálským a buržoazním nacionalistům, kteří nedovedli pochopit velikost sovětského rovnostářského myšlení. Za normalizace zas dobrodiní našeho druhého osvobození od všelijakých revizionistů. Po vzniku „blbé nálady“ do nynějška zas „zaprdění a xenofóbní Čecháčci nedovedou pochopit etické výšiny elit Západu, výhody multikulti a dovoz islámských komunit, normalitu úchylů. Kterážto zaostalost se projevila jak ve volbách parlamentních, tak prezidentských. Navzdory nikdy nevídané mediální masáži nebyli ve svobodných a tajných volbách zvoleni ani „světoví“ politici-demokrati TOP, STAN nebo KDU, ani „velký vědec“ na prezidenta. Ač v okolních státech se tento mediální tlak podařil? Pokusím se příčinu rozebrat „nevědecky“, myšleno nikoliv v intencích neziskovými organizacemi dotovaných „společensko vědních“ ústavů.

Podstata jevu je v tom, že po staletí mentálního útlaku (od husitství) se v českém národě vytvořilo zevně neviditelné „tvrdé jádro“ samostatně myslících lidí, řídících se intuicí. Tito Češi přišli na to, že zevní evropský svět je řízen nejen silou, ale také balamucením davu skrze polopravdy o podstatě a fungování světa. Svět je řízen tak, aby to vyhovovalo uzoučké vrstvě „nadlidí“, kteří kvůli své neviditelnosti si zaplatí vrstvu ještě dobře žijících politiků, úředníků, umělců i „umělců“ bavičů a vědeckých bádalíků. Ti žijí dobře do té doby, dokud onu vládnoucí vrstvu chválí. A dostávají mnohé honosné tituly z oblasti vědy, sportu, umění, náboženství. V posledním ne za svatost, neboli etické žití, ale za přesvědčivé řečnění a vědecká pojednání o mrtvých svatých. (Ve stylu modlitby úspěšného obchodníka pod křížem: „Děkuji ti Ježíši, že se mi povedl ten obchod s okradením klientů!“ Najednou slyší hlas: „Máš štěstí.“ „Ano, mám štěstí!“ „Nech mě domluvit! Máš štěstí, že mám přibité nohy, jinak bych tě kopl do ksichtu!“)

Toto tvrdé jádro je u Čechů mimořádně silné a činí jej 10% populace. (V okolních státech jen 3%) Ovlivňuje dalších 30% příbuzných a známých. Z ostatních 60% je deset procent slabomyslných (ve všech národech), deset procent nic netvořících parazitů (restituenti a prostituenti žijící z majetku) a ostatní duchaprázdní konzumenti. O toto tvrdé jádro národa vždy jde. Proč je procentuálně početnější než jinde z pochopitelných důvodů nebudu mluvit. Věděl o něm už geniální zločinec Hitler a proto řekl: „Poláka a Srba zlomit silou! Čecha nezlomíš, znám je z Vídně. Když je tlak, ohne se a když tlak povolí, švihne zpět!“ Proto poslal jako protektora vyvraždit toto právé jádro rovněž jasnovidného Heydricha, a neudělal protektorem jednoduchého vraha K. H. Franka. A po smrti Heydricha chtěl Hitler ze msty vyvraždit vybranou desetinu Čechů. K jeho „uklidnění“ mu museli „kolaboranti“ i kolaboranti uspořádat ony manifestační přísahy věrnosti na Václavské náměstí a pod.

Nyní je vhodné popsat, jak jsou charakterizovány osoby tohoto národního duchovního jádra. Jednoznačně charakterem. Bez ohledu na velikost vzdělání, často spíše středního. Zato spíše s přirozenou, od přírody „navibrovanou“ selskou inteligencí. Tito lidé se vzájemně rychle poznají a komunikují většinou beze slov nebo zevně neutrálně. Nedají na gesta, padnoucí šaty a kravaty, světoběžné vystupování, snahu být „in“! Můj otec jako znalec lidí mi říkal: „Ty mě nebudeš učit znát lidi, ty jsi neprožil Protektorát! Tam poznat člověka, zejména provokatéra a kolaboranta, rozhodovalo o životě a smrti.“ A později se vždy ukázalo, že měl pravdu. A tito si v Protektorátu, padesátých letech a i nyní pomáhají beze slov. Mládí adepti na duchovní osobnosti se vždy musí učit z průběhu životních a politických procesů. Starého psa novým kouskům nenaučíš se říká. Proto je nyní v médiích tolik štvaní na voliče „penzisty“ a staré obecně! Prý jsou to nic „o světě“ vědoucí lidi! Za vzor „nového evropského myšlení“ dávají média a TV 21leté „poslance“ TOP a pirátů! Nové myšlení už jsme tu měli několikrát. Mládež Kuratoria, nová Gottwaldova, Husákova. A kam to dovedly se zlepšováním společenského pořádku.

Výsledky voleb mně udělaly radost. Duchovní jádro národa prakticky bez vzájemné komunikace zvolilo prezidentem člověka se schopností myslet, s národním smýšlením, ač s malou schopností chodit. Namísto člověka svižných nohou, krásného saka, mnoha titulů „renomovaných ústavů“, prázdného frázovitého myšlení, křivého obličeje, nedívání se do očí! Propagovaného ovšem všemi „elitami“ a médii. Posledních 14 dní jsem bál i splachovat záchod, aby z něj neslyšel agitaci pro Drahoše! A ta hrůza těch „plačkářů“ volících Drahoše. Připomínali mi hitlerjugend s odznáčky a bylo mi mdlo od žaludku. Nyní ale věřím, že jako národ obstojíme i ve složitých událostech nastávající evropské a světové krize.


zdroj fb:
Ladislav Větvička
https://www.facebook.com/ladislav.vetvicka/posts/10211844996265356



Česko je na tom stále lépe, je už 21. nejšťastnější zemí na světě
Ale reálně i když politicky nekorektně kolem 6 - 10.? místa protože:

All Cultures Are Not Equal!

MultiKulturalismus vs MultiEtnická společnost  = velký rozdíl!
MultiCulturalism vs MultiEthnic society

Saul Bellow once asked, “Who is the Tolstoy of the Zulus?


I feel sorry for critics of Trump's Warsaw speech

Remarks by President Trump to the People of Poland





GLOSA: České lvy vyhrála politika. Čímž filmaři dovršili svou zkázu

ČR patří mezi TOP 5 nejbohatších zemí v EU podle parity kupní síly a životních nákladů!
viz iHned.cz 2017









muslims try to conquered eu
conquer





Socialist
 Deportation of ethnic groups in the Soviet Union under Stalin

 Nacional socialist
SS officers at Auschwitz in 1944. From left: Richard Baer, who became the commandant of Auschwitz in May 1944, Josef Mengele, commandant of Birkenau Josef Kramer, hidden, and the former commandant of Auschwitz Rudolf Höss, foreground; the man on the right is unidentified...














ČRo
Chybou kultu humanismu je, že považuje lidi za sobě rovné, kritizuje politolog Tomský

Je humanismus škodlivý kult, nebo stavební kámen evropské civilizace?
politolog Alexander Tomský




ČR
suverenita
národní zájmy

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Population transfer in the Soviet Union

https://en.wikipedia.org/wiki/Population_transfer_in_the_Soviet_Union#Timeline

Anonymní řekl(a)...

Soviet repressions of Polish citizens (1939–1946)

https://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_repressions_of_Polish_citizens_(1939%E2%80%931946)#Mass_deportations_to_the_East

Mass deportations to the East

Approximately 100,000 Polish citizens were arrested during the two years of Soviet occupation.[28] The prisons soon got severely overcrowded, with all detainees accused of anti-Soviet activities.[12] The NKVD had to open dozens of ad-hoc prison sites in almost all towns of the region.[29] The wave of arrests and mock convictions contributed to the forced resettlement of large categories of people ("kulaks", Polish civil servants, forest workers, university professors, "osadniks") to the Gulag labour camps and exile settlements in remote areas of the Soviet Union.[30] Altogether the Soviets sent roughly a million people from Poland to Siberia.[31] According to Norman Davies,[32] almost half had died by the time the Sikorski-Mayski Agreement had been signed in 1941.[12] Around 55% of the deportees to Siberia and Soviet Central Asia were Polish women.[33]

In 1940 and the first half of 1941, the Soviets deported a total of more than 1,200,000 Poles in four waves of mass deportations from the Soviet-occupied Polish territories. The first major operation took place on February 10, 1940, with more than 220,000 people sent primarily to far north and east Russia, including Siberia and Khabarovsk Krai. The second wave of 13 April 1940, consisted of 320,000 people sent primarily to Kazakhstan. The third wave of June–July 1940 totaled more than 240,000. The fourth and final wave occurred in June 1941, deporting 300,000.

Anonymní řekl(a)...


deportation_of_ethnic_groups_in_the_soviet_union

https://www.reddit.com/r/MapPorn/comments/20exsa/deportation_of_ethnic_groups_in_the_soviet_union/

https://www.reddit.com/r/MapPorn/

Anonymní řekl(a)...

Milosti, nenechte prchlivost cloumat svým majestátem. Císařův pekař a pekařův císař

Netrestejme chyby jiných na sobě

Chybou kultu humanismu je, že považuje lidi za sobě rovné, kritizuje politolog Tomský
http://zpravy.rozhlas.cz/plus/proaproti/_zprava/1558075

Je humanismus škodlivý kult, nebo stavební kámen evropské civilizace? Hosty Lucie Vopálenské byli politolog Alexander Tomský

Anonymní řekl(a)...

Red Cross and Vatican helped thousands of Nazis to escape?

https://www.theguardian.com/world/2011/may/25/nazis-escaped-on-red-cross-documents

Simpson Garce řekl(a)...

buy megalis online is used to treat male sexual function problems. In combination with sexual stimulation, it works by increasing blood flow to the penis to help a man get and keep an erection.