1. listopadu 2018

Nejlepší audioknihy Osobního Rozvoje

Nejlepší audioknihy Osobního Rozvoje



Údajně
"Nejlepší audioknihy Osobního Rozvoje"
ke (asi stále) stažení zdarma



Discipline = Freedom    PragerU  


video má kvalitní slovenské titulky

Jocko Willink - Leif Babin 
Krajní zodpovědnost - Velení a vítězství v SEAL - Willink Jocko


Audio knihy, mluvené slovo, knihy v mp3 či audionahrávky osobního rozvoje. Jakýkoli název jim dáme, vždy víme jedno…
Někdy mohou být možná až obrovským přínosem pro náš život.
Knihtisk změnil svět.
Audioknihy, jsou mocným nástrojem, pokud se k vám dostane správný materiál a pokud si zkušenosti a moudra z audioknih přetavíte do vašeho života či podnikání.


Ačkoli tímto seznamem nemůžeme nahradit Audioteku, věřím, že takto pomůžeme lidem jako jsem byl já před několika lety. Studentovi, který nemá moc peněz na sebevzdělávání, ale chce něco od života.
Chci aby bylo alespoň část audioknih zdarma a volně přístupné všem, kteří chtějí totéž.
Proto si dovoluji odkázat na audio knihy,  které jsem za ty léta objevil v různých zákoutích internetu volně ke stažení. Upozorňujeme, že za odkazovaný materiál nemáme žádnou zodpovědnost. Pouze odkazujeme na již existující odkazy.
Tady jsou všechny audioknihy osobního rozvoje ke stažení zdarma, které mě za život ovlivnili a jsou dostupné zdarma.




Feuersteinovo instrumentální obohacování - ČRo - FIE



Nejneobyčejnější tajemství

Nahrávka nejneobyčejnější tajemství se stala základem pro celý průmysl osobního rozvoje. Earl Nightingale učí, jak být úspěšný díky uvědomění, že jsme produktem svých myšlenek a od toho směřujících akcí.. Nahrávka inspiruje k větším úspěchům a tvoření si svého vysněného životního stylu.

Deset svitků

Deset svitků je audionahrávka postavená na nejdůležitějších zásadách o úspěchu a štěstí. Jde o 10 zásad, které jsou jako byste vzali vše důležité o úspěchu, vyždímali ještě to nejdůležitější, pak to přecedili a přefiltrovali… Takto čisté informace dostanete v této nahrávce. Je to doslova přeprogramování mysli na tu správnou vlnu. Nenalhává, že vše je jednoduché, ale motivuje k disciplíně a vytrvalosti. Doporučuji k rannímu či k večernímu poslechu.

Jak získávat Přátele a působit na Lidi – Dale Carnegie

Nejpřínosnější kniha o tom, jak působit na lidi a získávat přátele. Jestliže jste dosud nežili v pralese, asi se s lidmi setkáváte na denní bázi. Schopnost si lidi získat na svou stranu, se stává nezbytnou schopností pro úspěch v dnešním světě.
Audiokniha je založena na zásadách, které pocházejí od mnoha úspěšných lidí z historie. Autor pročetl tisíce životopisů a setkával se s úspěšnými lidmi, aby zjistil tajemství jejich úspěchu. Vytvořil několik zásad, které úspěšní uplatňují při styku s lidmi. Těchto několik zásad, které vyučoval na svých kurzech, se časem rozrostly na celou knihu. Knihu „Jak získávat přátelé a působit na lidi“ nyní máte možnost poslechnout v mluvené formě.
Stáhnout mp3

Ivo Toman – 3 audionahrávky o úspěchu, pozitivním myšlení a bohatství

Našel jsem 3 audio nahrávky, které se s tím prostě „nemazlí.“ Pokud jste snílek a nic ve skutečnosti neděláte, asi vás poslech těchto audioknih bude hodně bolet (což je možná to nejlepší, co můžete udělat). Pan Toman mám nemilosrdnou orientaci na výsledky, tedy to jediné na čem v podnikání i v životě skutečně záleží. Balíček obsahuje:
Pozitivní myšlení není pro každého
Proč jen 5 procent lidí uspěje
Závist si musíš zasloužit
Všechny 3 audioknihy od Ivo Tomana můžete stáhnout zde

Bohatý táta, chudý táta – Robert Kiyosaki

Audiokniha Bohatý táta, chudý táta je naprostý základ při stavění svého vysněného životního stylu. Nebudeme si nalhávat, že peníze k životu nepotřebujeme. K plnému rozvíjení našich talentů, radostí a snů potřebujeme správné nástroje, čas, vzdělání, peníze na cestování, kvalitní jídlo, dobré lektory… dosaďte si cokoli. Tato audiokniha vás naučí, jak se celý život nehonit za penězi, ale naučí vás myslet „finančně chytře.“ Aby vám tak zbyl čas na to, co je pro vás důležité (cestování, rodina, sport, přátelé,…).  To, co dělá rozdíl je, jak peníze zhodnotíme, abychom nemuseli pracovat PRO PENÍZE.





Kniha učí, jak se stát finančně svobodným. Jednoduché vysvětlení světa financí dělá z této knihy užitečný nástroj k vytvoření bohatšího života.  Jádrem knihy je skutečný příběh mladého Roberta a jeho nejlepšího kamaráda Mikea, kteří hledají odpověď na otázku: „Proč je někdo bohatý a jiní ne?“. Pokud usilujete o finanční svobodu a nechcete celý život finančně zápasit, může být tato kniha tím správným začátkem.
Stáhnout mp3

Cashflow kvadrant – Robert Kiyosaki

Audiokniha odhaluje, proč někteří lidé pracují méně a vydělávají více a jiní pracují více, ale vydělávají mnohonásobně méně. Co dělají bohatí lidé jinak? Rozdíl dělá především zdroj jejich příjmu. Mají finanční vzdělání, které se ukrývá v této knize.
Audionahrávka Cashflow kvadrant objektivně zkoumá svět peněz a rozděluje lidi do kvadrantů podle zdrojů příjmu. Zjistíte, kdy je výhodné být zaměstnancem, OSVČ, majitelem podniku či investorem. Protože cílem knihy je pomoci lidem dosáhnout finanční svobody, nabádá k přesunu na pravou stranu kvadrantu (podnikatel či investor). Robert Kiyosaki ji napsal pro lidi, kteří jsou odhodláni udělat změnu ve svém životě a vydat se na cestu finanční svobody (velmi těžká cesta…).
Stáhnout mp3

Paulo Coelho – Alchymista

Příběh španělského pastýře, který se vydal hledat zakopaný poklad, je výzvou k prožití svého života naplno. Hlavní hrdina usiluje o naplnění svého „osobního příběhu“, což v knize jednoduše znamená uskutečnění si svých snů. Poučná kniha, která dokáže vtáhnout do děje a už vás nepustí.
Stáhnout mp3

7 návyků vysoce efektivních lidí

Audiokniha patřící uším nejen vysoce postavených manažerů, ale především lidem usilující vytěžit ze svého času maximum. Patří mezi 10 nejvlivnějších knih o managementu, jaké kdy vůbec vyšly. Je postavena na 7 návycích určujících naši spokojenost, efektivitu a působení na lidi.
Stáhnout mp3 (1. část)
Stáhnout mp3 (2. část)
Největší pecka na závěr…

Pravidla úspěchu – Jack Canfield

Bible pro úspěšné lidi. Vezměte všechny knihy o motivaci, osobním rozvoji, úspěchu a podnikání, vyždímejte to nejdůležitější a dejte do jedné audio nahrávky… Vyroste vám audiokniha Pravidla úspěchu od Jacka Canfielda.  Knížka učí principy, jak dosahovat svých cílů ve všech oblastech našeho života.
Stáhnout mp3

Všechny audioknihy osobního rozvoje ke stažení zdarma v kostce:

1) Nejneobyčejnější tajemství
2) Deset svitků
3) Jak získávat Přátele a působit na Lidi – Dale Carnegie
4) Pozitivní myšlení není pro každého – Ivo Toman
5) Proč jen 5 procent lidí uspěje – Ivo Toman
6) Závist si musíš zasloužit – Ivo Toman
7) Bohatý táta, chudý táta – Robert Kiyosaki
8) Cashflow kvadrant – Robert Kiyosaki
9) Paulo Coelho – Alchymista
10) 7 návyků vysoce efektivních lidí
11) Pravidla úspěchu – Jack Canfield

Proč poslouchat audioknihy osobního rozvoje?

Audioknihy osobního rozvoje přináší hned několik přidaných hodnot:

1) Zůstáváte pozitivní a ambiciózní
2) Rozšiřujete si rybníček myšlení
3) V důležitých rozhodnutích se máte, o co opřít

Význam osobního rozvoje pro posun v životě popisuji v článku 3 pádné důvody proč se zabývat osobním rozvojem.
Audioknihy vám umožňují čerpat moudrost knih kdykoli a kdekoli zrovna jste. Ať už jste v autobuse, autě, na kole či čekáte na přípoj letadla, vždy si můžete poslechnout audioknihy.
Některé z těchto materiálů jsme doporučovali již na Inspirovač.cz, avšak nyní vám zde dáváme možnost stáhnout tyto audioknihy zdarma.
Vyberte si třeba jednu a tu si poslechněte. Za měsíc druhou a tak dále… Žádný spěch. Jen se držte své vize a svého přesvědčení. Pokud nevíte, co v životě chcete, bude poslech audioknih možná jednou z nejlepších činností, kterou můžete dělat.
Netvrdím, že když všechny poslechnete budete úspěšní. Žádný takový materiál neexistuje. Může vás nastartovat, přinutit vás přemýšlet o svém životě, hodnotách, prioritách a podobně. Může vám dát první impulzy k akci a inspirovat během cesty.
Ale jediné na čem záleží je to, jak moc, chcete vy a to jak tvrdě jste ochotni makat na svých snech.

konec citátu

zdroj: blog.inspirovac.cz




Školní vzdělávání v Estonsku
https://books.google.cz/books?id=LQAJBgAAQBAJ&printsec=frontcover&dq=Školní+vzdělávání+v+Estonsku

Ako nenápadné malé Estónsko dostalo svoje školstvo medzi najlepšie vzdelávacie systémy

pisa
http://www.oecd.org/pisa/pisa-2015-results-in-focus.pdf



Feuersteinovo instrumentální obohacování  FIE




Budíček! Ustlat! Nabít, zajistit! 
William H. McRaven 
10 pravidel, která dokáží měnit svět
William H. McRaven, penzionovaný admirál námořnictva Spojených států, má za sebou velmi úspěšnou službu v ozbrojených silách USA. Třicet sedm let byl příslušníkem zvláštních jednotek SEAL, kde velel na všech úrovních.

Stal se čtyřhvězdičkovým admirálem a jeho posledním pověřením bylo vrchní velení nad všemi zvláštními jednotkami armády Spojených států.

V této knize předkládá čtenářům deset pravidel, které se naučil při výcviku jednotek SEAL – výcviku, který patří k těm nejtěžším na světě.
Obnáší půlnoční plavání v chladných vodách u San Diega, překážkové dráhy, nekonečné posilování a dlouhé dny bez spánku. Je to něco podobného, jako kdybyste vzali všechny výzvy, jímž musí člověk čelit za celý život, a koncentrovali je do šesti měsíců ...










story
stories

#inspirace
#inspirovac
#inspirovaccz


1 komentář:

Steven Rivera řekl(a)...

"HOW TRETIVA SOFT GELATIN CAPSULE WORKS
Buy isotretinoin 40 mg online is a subordinate of nutrient A. It follows up on organs (sebaceous) to diminish the creation of a characteristic substance (sebum) that causes skin break out. Additionally, the controlled sebum creation eliminates skin break out causing microscopic organisms. It additionally functions as a mitigating to diminish aggravation (redness and enlarging).
"