30. dubna 2017

Bjorn Lomborg - Paris Agreement

Bjorn Lomborg - Paris Agreement




Bjorn Lomborg explains why Paris Climate Treaty doesn't solve Global Warming





UK - channel4.com
Bjorn Lomborg: Trump pulling out of Paris climate agreement ‘could be blessing in disguise’





Economics of climate change innovation | Bjørn Lomborg - TED Archive




Bjorn Lomborg: Global priorities bigger than climate change - TED

What do global problems cost us? Thoughts from Bjorn Lomborg - TED Blog Video


Nobel Laureate in Physics; "Global Warming is Pseudoscience" - Professor Ivar Giaever





Paris Greenpeace Lies
http://bit.ly/ParisGreenpeaceLies


Bjørn Lomborg on "Using Data to Save the World"



Rolando Arias 78970

ZAjímavé je, kdo obchod s povolenkami rozjel.... . Cap-n-trade jsou něco jako "Harvardské fondy" Ředitel Enronu Kenu Layo lhal o finančním účetnictví své firmy roky. I emisní povolenky jsou založené na lžích - lžích o tom, že CO2 je nebezpečný plyn, který způsobil alarmující oteplování. I metoda je stejná - podvod se podloží statistickými triky v grafech (kreativní účetnictví). V globálních změnách klimatu tedy skutečně vidíme stopy lidského vlivu (human fingerprint). Ken byl miláček Greenpeace: Joe Palmissano, který zastupoval firmu Enron při jednáních o Kyotském protokolu, odtamtud napsal takovéto hlášení:"V Kyotu jsem měl tři přednášky a převzal jsem tři ocenění pro firmu Enron. Moje projevy se týkaly obchodu s emisemi, efektivity paliv, obnovitelných zdrojů a role byznysu v podpoře čistých energií. Climate Institute udělil firmě Enron a jejímu řediteli Kenu Layovi ocenění za to, co děláme pro podporu čistých energií jako řešení klimatické změny."

Viz: http://masterresource.org/?p=3479

Ken je totiž jedním z autorů systému obchodování s emisními povolenkami (cap-n-trade). Za presidenta Clintona byl členem Clintonovy "Rady pro udržitelný rozvoj" (Council on Sustainable Development"). Tj. byl Clintonovým poradcem v době Kyota.
Nejznámější finanční defraudant ( Enron)USA jako otec systému obchodování s CO2 povolenkami. Enron tehdy lobboval pro cap-n-trade. Proč "zlá" energetické firmy (Big Oil), které stojí proti přírodě, jak nám to líčí Greenpeace takto činí?. Již v 90. letech řada energetických korporací vyvíjela různé "alternativní" zdroje. Ale jak je dostat na trh, když jsou zatím technicky nezralé a nekonkurenceschopné? Díky státním dotacím, které se zdůvodní... tím, že se prý blíží konec světa!
Palmissano dále píše: "Enron má skvělou pozici a vztahy s organizacemi jako je Greenpeace, WWF... Ozone Action, Worldwatch... Tyto vztahy bychom měli kultivovat a zpeněžit." Čtete správně. Nikoli klimaskeptici, ale Greenpeace má skvělé vztahy s energetickou korporací.
2.6.2017 17:35
http://zpravy.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A170602_111051_zahranicni_aba



our world in data





Organic food is great business, but a bad investment: Bjorn Lomborg


Think organic food is better for you, animals, and the planet? Think again


Take those organic food claims with a grain of salt



Video: Organic food is a great business but a bad environmental investment






Organic food is a great business but a bad environmental investment






Bjørn Lomborg - Presidential Lecture Series






green


#ParisAgreement
#GreenLies
#GreenMafia
#GreenCorruption







Green Lies - Green Marketing
















Náhradní planeta! Na Marsu je zima: průměrná teplota je –60 stupňů, kolísání mezi dnem a nocí je 100 stupňů, atmosféra je stokrát řidší než na Zemi, složení je z 95 % CO2 (to je ten plyn, kterého se snažíme na Zemi tak urputně zbavit), kyslíku je tam 0,13%. Znamená to, že na Marsu lze žít jen uvnitř habitatů, umělých domů – ven jen ve skafandrech. Proti Marsu je život v Antarktidě procházkou: proč tedy nekolonizujeme Antarktidu? (Protože je to stejně nesmyslné, na rozdíl od Marsu se to ale nedá prodat akcionářům). 

zdroj: Proč nevěřím Elonu Muskovi a jeho cestám na Mars


Letters: climate change, book review, Navarrette and more


The Skeptical Environmentalist












Žádné komentáře: