10. července 2017

Data recovery

Data recovery



Robocopy - robustní kopírování souborů pro systém Windows (WV, W7, WS2K8, W10)
po doinstalaci Windows Resource Kit přístupné i v ostatních systémech

Jak pracovat s příkazovým řádkem - RoboCopy

Robocopy: Zálohujte ve Windows jako profíci




Data and photo recovery

TestDisk and PhotoRec 7.0 have been released! Read the released notes for more information
www.cgsecurity.org

Password recovery
Security
... Ani TestDisk, ani PhotoRec nevyžadují instalaci, oba je stáhnete z těchto oficiálních stránek. Stačí je jen extrahovat a poté je spustit pomocí souborů exe. Záměrně jsme nepoužili pojem „poklepání“, protože oba programy jsou navrženy i pro používání v systému DOS. Pokud jste někdy pracovali s černou obrazovkou a blikajícím kurzorem, bude pro vás interface programů srozumitelný. Pokud ne, uvádíme pár základních rad. Vše se ovládá klávesnicí, myš je k ničemu. Šipkami rolujete v nabídkách a klávesou Enter potvrzujete. U důležitých rozhodnutí budete vyzváni k potvrzení klávesou Y. Někdy lze použít i další klávesy, ale o tom budete pokaždé informováni. Do vyšších stupňů kořenového adresáře vstupujete pomocí prvních dvou řádků ve výpisu souborů. Vpravo jsou označeny jednou, respektive dvěma tečkami. Do nižších úrovní vstupujete najetím na složku a stisknutím Enter... 
zdroj


Jak na ztracená data?

Jak obnovit fotky z paměťové karty  SD, CF...

Smazali jste si fotky? Ještě je tu šance. Test vyhrála aplikace zdarma

Nejdůležitější pravidlo
Po nechtěném smazání již kartu nepoužívejte.
Jakmile zjistíte, že jste si fotografie z karty omylem smazali, kartu vyjměte z přístroje a rozhodně na ní nefoťte a nic nenahrávejte. Data původních snímků byste přepsali novými daty, a to je již proces nevratný.


PhotoRec a Recuva: jak na obnovu dokumentů?







MAXXeGUARD

Stroj může vystavit i certifikát likvidace. Obsluha na disk nalepí čárový kód, načte jej do systému drtiče a spáruje se sériovým číslem disku. Jakmile stroj vytáhne disk ze zásobníků, interní čtečka kód zkontroluje, zda odpovídá kódům načteným v paměti. Pokud ano, vyfotí disk a zlikviduje. Na připojenou USB paměť nahraje protokol o likvidaci, včetně fotografie, času likvidace, jemnosti střihu... Pokud kódy nesedí, disk nezpracuje a vytvoří hlášení o chybě.


Testdisk
Recoverit


Obnova smazaných dat ve Windows: 5 nástrojů, které mohou data zachránit






robo copy
hdd, ssd, sd, cf, disk, card, memory, obnova dat, záchrana dat, nas,
#robocopy
#NAS
#Cloud

1 komentář:

Simpson Garce řekl(a)...

buy kamagra effervescent online - Sildenafil. Kamagra Effervescent is a new product we've to be had for the treatment of erectile disorder in men. This product comes within the shape of effervescent pills. Please be counseled that those pills aren't supposed to be swallowed, alternatively they are introduced to water until absolutely dissolved (like aspirin or berocca).