11. prosince 2010

Barnaul Rusko, Mongolsko

Barnaul Rusko, Mongolsko


Košice
Čierna n.Tisou
Chop
Lvov
Debalzewo
Buguruslan
Tjumen
Novosibirsk(RUS) / Swerdlowsk Pass
Barnaul


Brnolov RUSKO



9. dubna 2008 v 10:35
Dvouma vlakama. Jezdival vlak do Moskvy z hlavaku v pul jedenacty vecer, za den a pul jsi v Moskve, prejedes metrem na stanici Komsomolskaja a z tamniho nadrazi jezdi vlak do Ulanbataru. Ruskej a Cinskej (ty koncej v Pekingu) a Mongolskej. Jede to z Moskvy 4,5 dne pres matricku Rus. Jedno pondeli vyrazis z Cech a druhy pondeli jsi v Ulanbataru. Mongolskej staval z Moskvy do UB 105 dolaru. Vlak do Moskvy si uz nepamatuju cenu. Listek je lepsi koupit v Moskve, v Cechach koupis listek nejdal do Ulan Ude a je to hlavne daleko drazsi. Kup si jen do Moskvy a pak Moskva - UB. Jo a na mezinarodni pokladne na hlavaku delala a snad jeste dela Mongolka provdana do Cech - Davá Zajíčková. Poradí, pomůže :o)



úte kvě 8, 2007 13:20
a 1) mam pocit ze sem jednou koukal, ze vlaky jezdi z barnaulu i do gornoaltajska
2) z kyjeva (nebo charkova, coz je fuk) jezdi nejaky vlaky primo na vychod (smer na magistralu, pak prestup nekde na vlak na barnaul...a vzhledem k tomu ze ty listky byste kupovali az tam tak by to bylo levnejsi)...vyhli byste se tak moskve a mozna i usetrili cosi hodin

úte kvě 8, 2007 14:40
uz mi to doslo, proste sem mel v hlave, ze jde jeste nekam dal jet z barnaulu vlakem...
a k tem vlakum pres moskvu, to je to co jsem to navrhoval, je to delsi, ale nemusis resit belorusky vizum
a k tomu primymu...urcite nejaky jezdi bez prestupu z kyjeva nebo charkova na magistralu a az nekam do irkutska, nebo neco takovyho...ne pres moskvu. A pak bys moh v omsku nebo novosibirsku (nebo co ja vim kde) prestoupit na ten konecek do barnaulu.
Ale je mozny ze nejezdi kazdy den....a proto ti ho to nenaslo...(tento ted sem koukal na poezda a jede kazdy lichy den, coz by ti vyhovovalo, ale proste nejezdi na prelomu mesice-proste jede 29.7 a az 3.8. coz ti moc nepomuze...samozrejme je tam varianta nejakejch prestupu, ale to uz se zdaleka tak nevyplati)

více




Čína
Před odjezdem
Jestliže se chcete do Číny vydat, musíte mít platná víza, letenky, letenky a jízdenky na transfery v Číně a cestovní připojištění, ubytování a nechat se přeočkovat. Záleží na vás, jestli starost o ně chcete přenechat cestovní kanceláři, anebo se do Země středu vypravíte sami.
S cestovní kanceláří nebo na vlastní pěst?, Víza, Celní a devizové předpisy, Měna, Připojištění, Očkování, Kriminalita, Důležitá telefonní čísla, Doprava do Číny
více

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Proč do Kanady?

http://hafikuv.webnode.cz/o-nas/

Simpson Garce řekl(a)...

sildenafil 150 mg is used to treat erectile brokenness. It's likewise used to treat pulmonary arterial hypertension. Sildenafil oral tablet doesn't cause laziness. Sildenafil is a doctor-prescribed medication. It comes as a tablet and suspension. Sildenafil oral tablet is accessible as the brand-name drugs Viagra and Revatio.