16. března 2007

Velký podvod s globálním oteplením - a - Klimatologové zavádějí nové náboženství

Klimatologové zavádějí nové náboženství

Climatologist implement new religion

... Princip chlapečka s klackem je jednoduchý: přilípnout se k přírodnímu jevu a „odhalit příčinu“. Klima se vždy měnilo a bude měnit. Jednou se otepluje, jindy teplota klesá. Kdyby teplota trvale klesala, což dozajista jednou nastane už proto, že se to stalo mockrát, klimatologové, poučení úspěchem z roku 2007, si odhlasují, že za ochlazování může člověk a jeho aktivity. Byli by blázni, kdyby si to neodhlasovali.

Jen si představme, co by nastalo, kdyby si v té Paříži odhlasovali, že oteplování klimatu (ostatně ne zcela prokazatelné) je přírodní jev. Naposledy by popili v hotelovém baru a odjeli by domů a už nikdy by se žádná taková konference patrně nekonala. Zpráva o tom by se do novin nedostala a když, tak někam do rohu na straně šestnáct. Jenže oni hlasovali jinak, hlasovali moudře a odhlasovali – jako vedlejší efekt – povýšení svého vědního odvětví do první ligy.
Co jsou dnes fyzikové a chemici a biologové vedle takového klimatologa! Nejenže nedosahují Jeho velikosti, ale ... více

16. března 2007, ONDŘEJ NEFF, LN


Beck Cheers NYT Admission of Global Warming Swindle


Bjørn Lomborg
*
*
*
The Great Global Warming Swindle
Velký podvod s globálním oteplením
*
*
*
Beck on Global Warming
CNN's Glenn Beck and Bjorn Lomborg discuss global warming and why Al Gore won't debate the issue. From Feb 23rd, 2007.




The Great Global Warming Swindle

*

*
Errors covertly corrected by the
I.P.C.C. after publication
And
Uncorrected Errors by Al Gore

*

*
IPCC Fourth Assessment Report
2007
Analysis and Summary
by Christopher Monckton

*

The NASA Goddard Institute for Space Studies (GISS)





z rozhovoru s Bjørn Lomborg: Lidé jsou důležitější než zvířata
cituji:

... Dám vám jeden příklad: Al Gore ve svém novém filmu o globálním oteplování mluví o vzestupu hladiny oceánů. Vypíchl ale jen jedno téma: ptá se, co se stane, když roztaje Grónský ledovec. A pak ukazuje, jaký to bude mít dopad v Bangladéši, v New Yorku, v San Franisku, v Šanghaji, v Pekingu a tak dále. Přitom ve skutečnosti hladina stoupne jen o centimetry, ne o sedm metrů, jak tvrdí on. Podle panelu OSN pro klimatickou změnu, tvořeném předními odborníky, hladina do konce století pravděpodobně vzroste jen o 30 až 50 centimetrů. Ve 20. století vzrostla odhadem o 10 až 25 centimetrů a nikdo si toho ani nevšiml. ...

PREZIDENT pan
Václav Klaus odpověděl americkým kongresmanům na pět otázek o globálním oteplování.
*

zde anglicky

zde česky

*

12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

... Zelení sdílejí s komunitárními konzervativci jako je Berry nedůvěru v modernost, v individualismus, v kosmopolity bez kořenů, v města, jichž jsou sami obyvateli. Ale tam, kde konzervativci vzývají autoritu a tradici, zelení tyto tradice, jichž jsou sami dědici, zavrhují. Konzervativci obhajují to západní, křesťanské - středověké velkostatky, možná, či drobné sedláky.

Zelení hledí k Východu, za mrakodrapy Hongkongu, přes Ginzu, k Číně dynastie Ming, která zničila své loďstvo ze strachu, aby neodplulo za horizont. Žádný středověký Číňan by se rozhodně neznal ke směsi uctívání přírodních sil, feminismu, zenu, taoismu, marxismu a rovnostářství, která tvoří zelenou filosofii. Ale mnozí zelení by vzali za svou vizi Tao Te Chinga, citovanou v roce 1985 v knize Deep Ecology:

"Ať lidé obnoví

Jednoduchý život:

Počítat uzlíkovým písmem,

Mít radost z prostého jídla,

Radost z prostého oděvu,

Šťastní ve svých domovech,

Nacházející potěšení ve svých

Prostých způsobech...

Lidé šediví věkem

Možná odejdou, aniž by předtím

Zabloudili za hranici vesnice".

Budiž, takový život má své výhody, ale pokud jde o jeho nezbytnost, existuje drobný rozpor mezi mystiky a marxisty, anebo mezi těmi, kteří se řídí principy, a pragmatiky. Tento rozpor spočívá v otázce jak toho dosáhnout.

Zelení často naznačují, že omezení spotřeby energie či skleníkový efekt si vynutí proměnu, o níž usilují. Podmiňovací "mělo by se" se snadno zaměňuje s přítomným "je" nebo s budoucím "stane se". Věci se změní, protože budou muset. Zelení si možná nepřivlastňují Marxovu dějinnou dialektiku, ale sdílejí jeho determinismus.

Jak napsal Porritt, který vede britskou větev Friends of the Earth: "Všechny naše znalosti o ekologických problémech vedou nevyhnutelně k závěru, že ...

http://www.obcinst.cz/clanek.asp?id=542

Anonymní řekl(a)...

NAPROSTY SOUHLAS S PANEM PREZIDENTEM!

Klaus varuje Kongres: Jde tu o svobodu



Prezident Václav Klaus odpověděl na pět otázek Kongresu USA. Varoval před skupinami, které se označují za ochránce životního prostředí.

Kongresmani se na českého prezidenta obrátili s pěti otázkami, které se týkaly klimatických změn a toho, jak by na ně měli politici reagovat. Jeho odpovědi hodlají využít při slyšení v podvýboru pro energetiku a kvalitu ovzduší, na které byli pozváni bývalý americký viceprezident Albert Gore a dánský profesor Bjorn Lomborg z kodaňské ekonomické fakulty...

Anonymní řekl(a)...

cituji:
Kdyz Olaf Erikson dojel se svymi vikingy az do ameriky, tak gronsky ledovec byl roztaty a v gronsku rostly lesy a proto mu dali jmeno Zelena Zeme, Kdyz se usadili v Labradoru, rostlo tam vsude plno vina, proto teto nove zemi dali jmeno Vineland, Zeme vina. Sidla vikingu byla nalezena archeology, jenze pak globalni ochlazeni, tak zvana mala doba ledova, prinutilo lidi tyto mista opustit. To je historickt zaznam, co jsi s toho clovek vybere je jeho vec. Zase v dobe ledove, asi pred 10 000 lety, bylo tolik ledu vazano v ledovcich, ze Beringuv pruliv byl suchy a lide mohli prejit do ameriky coz udelali. rostly tam dokonce jehlicniny. Pak ovsem zase ledovce roztaly a amerika byla touto katastrofou oddelena od asie.

Anonymní řekl(a)...

Češi až do 18. stol. pili víno, teprve pak, když se ochladilo a víno se nedalo pěstovat, přešli na pivo. Proč jsou asi v Praze Vinohrady? Víno se pěstovalo i ve Švédsku. V jižních Čechách žily želvy a Kutná Hora byla vyhlášená svými melouny. Pak ovšem přišla malá doba ledová, která teď ustupuje.

l řekl(a)...

EKOLOGIE: Dlážděna dobrými úmysly
Emisní direktiva EU povede k minimálním úsporám, a dokonce zhorší životní prostředí

Poručíme větru, dešti a globálnímu oteplování (4)


Stručný přehled historického vývoje klimatu


pro zajimavost Kjotsky protokol stoji rocne 150 000 000 000 USD

Anonymní řekl(a)...

Každá upřímná diskuse na téma globální oteplování by měla začít úvahou: "Čím vznikne větší škoda: Zasáhneme-li proti globálnímu oteplování, a ono nenastane, nebo nezasáhneme a ono nastane."

Anonymní řekl(a)...

Každá diskuse v níž jeden uráží a znevažuje druhého, jak jsme toho svědky u V.Klause, aniž by vecně argumentoval vědecky podloženými fakty, je prostě bezcenná a jediné, o čem vypovídá je inteligence toho, kdo takto diskutuje.

Anonymní řekl(a)...

wonderful topic. thanks for sharing wonderful ideas..
regards
Photogrammetry& Remote sensing services

Anonymní řekl(a)...

often Take a piece of me

jadrnice řekl(a)...

Really good topic. I really like it

Unknown řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
reda řekl(a)...

Thanks a lot for sharing. Will check back later for more of your articles.
https://www.roknelbeet.com/نقل-اثاث-بمكة/
https://www.roknelbeet.com/تخزين-اثاث-بالرياض/
https://www.roknelbeet.com/نقل-اثاث-بجدة/
https://www.roknelbeet.com/نقل-اثاث-بالدمام/