A stejně jsou české polévky krásně jednoduché, pár surovin a jaká je to chuť. Třeba včera, vařil jsem celerovou krémovou - cibulka, celer, mrkev, troška černého koření (bobkový list, nové koření a pepř) sůl, možno přidat libeček. Zeleninu osmažit, zalít vývarem či vodou přidat koření (na to jsou bezva ty závěsy na čaj) a povařit. Pak rozmixovat a možno zjemnit smetanou a krátce povařit. Možno ozdobit petrželkou, pažitkou, možno zjemnit kouskem másla.
A stejně jsou české polévky krásně jednoduché, pár surovin a jaká je to chuť. Třeba včera, vařil jsem celerovou krémovou - cibulka, celer, mrkev, troška černého koření (bobkový list, nové koření a pepř) sůl, možno přidat libeček. Zeleninu osmažit, zalít vývarem či vodou přidat koření (na to jsou bezva ty závěsy na čaj) a povařit. Pak rozmixovat a možno zjemnit smetanou a krátce povařit. Možno ozdobit petrželkou, pažitkou, možno zjemnit kouskem másla.
OdpovědětVymazat