27. dubna 2016

Bez zbrojáku

Bez zbrojáku



Zbrojní průkaz ještě před agresorem sám o sobě nikdy a nikomu nezachránil život. Věc, která to však může stoprocentně udělat je ZBRAŇ! A může to být cokoliv....sekera, meč, nůž,kopí, luk, prak, či dokonce prázdná láhev, pánev nebo obyčejné kuličkové pero... Založil jsem proto tuto skupinu, abychom si navzájem radili, upozorňovali se, pomáhali si, předávali si zkušenosti, recenze, postřehy, návody...jak ochránit sebe, své blízké, svou rodinu, jak být prostě připraven v ten okamžik až tato chvíle nastane...

Bez zbrojáku fb - group  -  admin Karel Adamec


Přátelé ve zbrani,
Admin na to nesere, admin je přes týden za volantem po Evropě. Přidávat členy stíhám, méně chápavé mažu. Nezavedl jsem žádná omezující pravidla kromě držení se tématu, poněvač nemám rád, když si někdo uzurpuje patent na rozum jako na jiných fórech. Jsem vždy pro to, aby si věci lidé vyříkali tváří v tvář a pokud to nejde, zablokovali si ,,promědebily,, sami u sebe.
Ostrost svých čepelí kombinujte s ostřím rozumu a jazyka, neboť i toto jsou zbraně nesmírně mocné a kupodivu také BEZ ZBROJÁKU !
PS: jednou Vás všechny pozvu na guláš!



Zbrojní právo - RuceVzhuru.cz

Chladné zbraně a české zbrojní právo

MV ČR - PČR
Zbraně podléhající zákonu o zbraních a podmínky jejich nabývání a držení



Se zbraní do zahraničí? - LEX - sdružení na ochranu práv majitelů zbraní



Útočný nůž nebo také bojový nůž je nůž, který patří mezi chladné zbraně a je ...



Právo a Zbraně

Jak získat zbrojní průkaz

Jak udělat zbrojní průkaz








www.StreleckaRevue.cz

www.Strelectvi.cz/zbrojni-prukaz






Žádné komentáře: