1. února 2012

Jak levně telefonovat?

Jak levně telefonovat?

Především všemi způsoby podporovat vznik konkurenčního prostředí a konkurence.
To je alfa a omega kvalitních a levných služeb!


www.Fayn.cz

Porovnání operátorů
www.Tarifomat.cz
www.Srovnavatel.cz
www.Mobilyzator.cz
www.dTest.cz/tarifikace
www.Srovnanitarifu.cz


VoIP \ Telefonování přes Internet v České republice

Fayn.cz - přehled-tarifů





Adaptéry VoIP LAN-SHOP.cz

WELL ATA172 - Zbozi.cz
192.168.123.1:9999

WELL ATA172 
má dva ethernetové porty: WAN port je určen pro připojení k jakékoliv internetové konektivitě, druhým LAN konektorem propojíte VoIP Gateway do síťové karty počítače nebo přes HUB/switch do LAN sítě. VoIP gateway díky implementované QoS (DSCP) označuje přes něj procházející hlasové pakety a pokud je v síti zařízení schopné tyto pakety identifikovat, umožní Vám to upřednostnit VoIP hovory před běžným datovým tokem. 
Výhodou této Gateway je také integrace NAT a DHCP serveru. Gateway tak umožní uživateli velmi jednoduše sdílet internetovou konektivitu s dalšími počítači v síti bez nutnosti provozovat softwarový proxy server na jednom stále zapnutém PC. Tyto funkce tak budou velmi přínosné zejména pro nasazení za kabelový modem, WiFi Access Point a pro uživatele metropolitních sítí rozvedených ethernetem. 
Konfigurace gateway se provádí přes přehledné webové rozhraní nebo přes Telnet. Použití pro VoIP telefonii je principiálně stejné jako u dalších VoIP produktů. Po registraci a uzavření smlouvy (nebo zaplacení kreditu) s některým z placených VoIP operátorů je možné bez zapnutého počítače přes WELL ATA172 využívat k VoIP telefonii běžný analogový telefon a volat za nízký poplatek i na mobilní telefony a telefonní čísla v pevné telefonní síti. Zároveň uživatel získá veřejné telefonní číslo, takže mu lze bez problémů dovolat i z pevné sítě či mobilu.









Telefony VoIP LAN-SHOP.cz
VoIP telefon Interbell IB-136 PoE, SIP, router, 3x nezávislé SIP účty, PoE, +náhlavka - LAN-SHOP.cz


Jak začít telefonovat po internetu II. VoIP operátoři
Jak začít telefonovat po internetu III. Výběr telefonu




Jak podat ČTÚ stiznost na operátora


Češi už mohou volat i přes Gmail


Pět fint, kterými nás odírají mobilní operátoři

Porovnání cen chytrých telefonů

Operátoři investují miliardy do reklamy, nejvíc utratil Vodafone

Lidé si stěžují na drahé volání, sdružují se na internetu


Viber
Be Free to Communicate.
Call and text anyone, anywhere.


.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

[url=http://www.gorod-asbest.ru/org/zdrovoohranenie.html?sobi2Task=sobi2Details&catid=54&sobi2Id=1601]детская больница асбест[/url]

Anonymní řekl(a)...

Есть такое что [url=http://seobabai.ru/progon-sajta-obyavleniya-reklamy]seo поисковая оптимизация [/url] может значительно поднять свой доход в интернете

buy zenegra 100 mg online řekl(a)...

Zenegra 100mg It works by increasing blood flow to the penis. That helps men to get or maintain an erection. It belongs to a group of medicines known as phosphodiesterase type 5 PDE 5 inhibitors. that allow blood to flow into the penis and produce an erection when sexually aroused.