20. prosince 2009

Vánoční sms přání Christmas sms messages

Vánoční sms přání Christmas sms messages

Pod stromeček balík zdraví, vzácný poklad, jak se praví, lásku, štěstí, žádné hádky, spokojenost, hezké svátky, radost, úspěch, pevný krok a pak šťastný Nový rok. Veselé Vánoce přeje ...


From Home to home,and heart to heart,from one place to another.The warmth and joy of Christmas,brings us closer to each other.

Na vánoční stromeček pověsíte zvoneček. A až svíčky zaplanou, všichni dárky dostanou. Pod stromečkem dárků dosti, kapra co má málo kostí.

May this Christmas be so specialthat you never ever feel lonely againand be surrounded by loved ones throughout!

Co víc si na Vánoce přát? Aby měl jeden druhého stále tak rád! Přeji Ti krásné Vánoce!

A silent night,a star above,a blessed gift of hopeand love.
A blessed Christmas to you!

Už nadešel nádherný vánoční čas a kouzlo Vánoc je všude kolem nás. Tak oslavte tento svátek spolu, bok po boku u štědrovečerního stolu! Krásné Vánoce!

Here are some of the Christmas sms messages and new year wishes which can be sent to your friends, boyfriends, girlfriends and anyone and everyone.

Za oknem sype se sněhová nadílka, záclony provoní anýz a vanilka. Vánoční koledy zpívají andělé, už jsou tu vánoce šťastné a veselé.

Love came down at Christmas;Love all lovely, love divine;Love was born at Christmas,Stars and angels gave the sign.

Ve chvíli kdy nechceme být sami, ten večer voní prskavkami. A voní taky po radosti, láska a štěstí jsou zvanými hosty. Veselé Vánoce.

Don’t expect too much of Christmas Day.You can’t crowd into it any arrears ofunselfishness and kindliness thatmay have accrued during the past twelve months.

Tím nejkrásnějším dárkem k Vánocům, není co se zlatem třpytí. Je to úsměv, láska, pohlazení. Nad takový dar žádný není! Vše nej přeje...

Christmas is a time wheneverybody wants his past forgottenand his present remembered.What I don’t like about office Christmas partiesis looking for a job the next day.

Hvězdný pozdrav sněžných vloček, mnoho dárků pod stromeček, hodně štěstí, kupu lásky a příští rok žádné vrásky.

A Christmas candle is a lovely thing;It makes no noise at all,But softly gives itself away;While quite unselfish,it grows small.

Z oblohy se sypou hvězdičky. Slyšet je koledy z dáli. Zvěstuje anděl maličký. Ať splní se vše, co k vánocům jste si přáli.

Neplánuj nic na dnešek, Vyzvedne Tě Ježíšek, Psala jsem mu do nebe Ať Tě taky přivede Chci pod stromkem místo darů Každého z mých kamarádů

Zastav se chviličku, dopřej si času, poděl se o štěstí s tím, koho máš rád. Ať máte šťastné Vánoce plné radosti.

Vánoční sms přání na 160 znaků


.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Na štědrovečerní tabuli nesmí chybět ryba, o tom není pochyb. A že by se mělo jednat především o kapra, je dle českých tradic více než jasné. Jak ho ale připravit opravdu „klasicky"? Na černo!

http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/ceska-kuchyne/10672-kapr-na-cerno

Anonymní řekl(a)...

Vánoční sazby

Výroba vaječného koňaku: nedovolená výroba lihu, paragraf 194 – až 1 rok vězení

Sliby, že přijde Ježíšek: šíření poplašné zprávy, paragraf 199 – až jeden rok natvrdo

"Když budeš zlobit, dostaneš!": vydírání, paragraf 235 – až tři roky

Lití olova: činnost, která může způsobit újmu na zdraví, paragraf 223 – až 1 rok

Otevření dopisu Ježíškovi: porušení tajemství – až 6 měsíců

http://zpravy.idnes.cz/vanoce-v-paragrafech-zabiti-kapra-a-liti-olova-hrozi-i-vezeni-prm-/domaci.asp?c=A091223_1309121_domaci_itu