21. března 2009

Koho volit do EU parlamentu?

Koho volit do EU parlamentu?

Koho volit do EU parlamentu Vám nepovím.


Projekt EU se mi velmi zamlouvá ale ne v režii EU socialistů a dalších demagogů, kteří se snaží pod vedením Francie vytvořit EU superstát a demontovat národní státy.
Jen doufám, že EU nedopadne jak Balkán či SSSR.

Vím že nelze volit KSČM a její rodnou ČSSD.
Také vím, že po tom co ODS několik let proklamovala, že je proti byrokracii EU a vytváření umělého nedemokratického superstátu s totalitními prvky tak se nakonec nechala "podplatit" a s tímto socialistickým molochem nakonec souhlasí.
Velmi mě mrzí že ODS či její velká část kapitulovala!

Jak na tom jsou další strany? Pro mě jsou v EU politice nečitelní Lidovci ale kloní se dost k socialistům. Zelení se v ostatních zemích EU chovají přesně jak KSČ.
Kdo nám tedy zbývá?

Napadá mne jedině tedy Strana Svobodných Občanů, která má velmi dobrý a srozumitelný program pro EU a podobně srozumitelná Libertas.eu, která má také jasný reformní program pro celou EU a také v celé EU kandiduje.






Napadá Vás ještě jiná rozumná strana do EU parlamentu?
Pokud náhodou ano připište ji prosím do diskuse.
.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Informační kampaň k evropským volbám
http://vyhledavani.ihned.cz/2-35827170-M00000_d-28

Pád vlády se přiblížil. Tlustý chce přesvědčit odpadlíky z ODS, aby ji potopili
http://vyhledavani.ihned.cz/2-36036250-M00000_d-84

Anonymní řekl(a)...

Zmrzlina, dojná kráva a volby

Skvělá analogie učitelky z Nashvilu: „Kdo by se staral o krávu, když nám jde o zmrzlinu?"

Učila jsem občanskou výchovu třeťáky a ti mi skutečně otevřeli oči. Presidentské volby se blížily, kampaně nabíraly na obrátkách a některé děti o toto dění projevovaly zájem. Rozhodla jsem se, že si uděláme třídní presidenstké volby. Děti si měly vybrat své kandidáty. Ti si měli připravit volební proslov a třída by měla volit. Abychom celý proces zjednodušili, zástupci byli jmenováni žáky. Společně jsme hovořili jaké vlastnosti a kvality by kandidáti měli mít. Žáci navrhli řadu možných kandidátů a z nich byli nominováni Jakub a Olivie. Třída během výběru odvedla skvělou práci.

Oba kandidáti byli dobrými žáky. Myslela jsem si, že Jakub bude zvýhodněn, protože měl ve všem rodičovskou podporu. Nikdy jsem nepoznala matku Olivie. Když nastal den kandidátského projevu, Jakub hovořil jako první. Měl konkrétní návrhy a představu, jak by se mohla naše třída stát lepším místem výuky. Zakončil slibem, že bude pracovat s plným nasazením, aby splnil své sliby. Všichni mu zatleskali. Posadil se na své místo a před žáky předstoupila Olivie.

Řekla, „Pokud zvolíte mě, dostanete všichni zmrzlinu". Posadila se a celá třída jásala. „Ano! Ano! My chceme zmrzlinu." Mohla říci více, ale nemusela. K volebnímu vítězství to stačilo. Následovala diskuze a otázky. Jak zaplatíš za zmrzlinu? Nebyla si jistá. Zaplatí za ní rodiče nebo třída? Nevěděla. A třída? Tu to také nezajímalo. Vše, co měli na mysli, bylo, že dostanou zmrzlinu. Jakubův projev byl zapomenut, Olivie získala naprostou většinou hlasů.

Vítězství 52 % amerických voličů je výsledkem stejného nadšení jako devítiletých dětí - prostě chtějí dojnou krávu. Zbývajících 48 % si uvědomuje, že krávu bude muset nejen živit, ale také bude odklízet hnůj, který kráva vyprodukuje.

Anonymní řekl(a)...

Už se na nás zase smějí. Vyfoťte vtipné momenty volební kampaně

http://zpravy.idnes.cz/uz-se-na-nas-zase-smeji-vyfotte-vtipne-momenty-volebni-kampane-p7d-/domaci.asp?c=A090508_205602_domaci_klu