15. dubna 2008

Hazard

Hazard Motorkářů

Každý dobrovolný dárce orgánů by neměl ohrožovat ostatní účastníky silničního provozu a měl mít také ohled na ty kdo jednotlivé orgány bude sbírat. Především by měli být dál použitelné a ne roztroušené na velké ploše.

Kawasaki ZX-9R - 300 km/h kolem HK Tufta

… Hradecký dopravní policista Stanislav Blažek iDNES.cz potvrdil, že se jedná o silnici I/35 ve směru na Jičín. Místo, kde motorkář na závěr zvedá svůj stroj na zadní kolo, je na účelové komunikaci vedoucí k firmě Čepro …

Mapa HK - Jičín


zdroj videa

cituji:
"Jestli měl origo převody tak tam těch 300 fakt mít mohl - v 11000 má ta motorka papírově maximální výkon a 276 km/h. (připadala mi nějaká lehce ostřejší než v originálu - tak pružně moje novější reaguje když má zařazenou 5 a ta končí při 260 a 12000ot pak následuje docela rychle omezovač - ten týpek v té oblasti točil normálně)

Souhlas s tou jízdou po zadním - už se mi to dostkrát povedlo i líp a nikdy jsem neměl potřebu to natáčet a považuju se přitom za lepšího začátečníka.

Znám okresky a silnice kde se dají takové rychlosti s trochou zmagoření zkoušet, ale jeho úsek vyžadoval fakt zahození mozku - kdo by mu dal asi přednost z vedlejší? a že jich tam pár bylo

Lidi proč vás těch 300 tak táhne? Při rychlosti 200km/h působí na každý kousek gumy ve vaší pneumatice cca 800g (čti osmset gééé)!!!!!!! - samo záleží který kousek a jaký ráfek apod. :)

Při 300km/h je to už cca 2000g - umíte si vůbec tu sílu představit? větší zrnko písku co by se vám dostalo dovnitř pneumatiky a vážil by 0,1g by najednou ztěžknulo na 200g !!!" zdroj:
tictom, Téma: 300km/h není to blbost zkoušet to na okresce? z motorkari cz

Videa autonehod

Jak přežít

Pavlínka, 22 let

Dopravní nehody motocyklistů - 2008

26. července 2008

Dopravní nehoda - Nehoda motocyklu ve vysoké rychlosti

Smrt motorkářů a pravděpodobnost

.

moto motocykl motorkář hazard

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Ptám se proto, že pivo tak nějak k motorkářům patří. I když – jste vy závodníci vůbec motorkáři?

Já vůbec. Motorkář je pro mě člověk, který jezdí normálně po silnici, a to já dělám minimálně. Vyhýbám se tomu a mám z toho respekt. Je to nebezpečné. Spousta lidí jezdí na motorkách, nemá zkušenosti a hodně se přeceňuje...

Jakub Smrž

Anonymní řekl(a)...

Páteřový chránič DAT-EX Racing
http://www.motogaraz.cz/eshop/paterovy-chranic-datex-racing-p-2597.html